(111)

15.03.2017  |  Folkene våre

Jorun Helene fra Ålgård gikk rett til topps i årets interne lederkonkurranse

Foran 400 mennesker i salen kunne Ålgårdjenta gå frem og motta prisen for sin innsats som skiftleder. En blanding av sjokk og glede preget Jorun Helene etter seieren. Hun var egentlig bare glad for å være blant topp 8:

«Kunnskapsnivået blant de andre var så høyt, så jeg er veldig veldig sjokkert, og tror ikke helt at jeg har skjønt enda hva jeg har vunnet».

Jorun Helene imponerte alle i juryen, og hennes effektivitet og vennlighet ble særlig trukket frem. Selv trives hun aller best når restauranten på Torgalmenningen fylles opp av masse blide kunder som hun og kollegaene kan løpe på spreng for:

«Det er det beste, da koser jeg meg».

Nå får hun og en kollega en VIP-reise til Warsawa, Polen, for å oppleve og jobbe i en av de beste «Experience of the Future»-restaurantene.

360 konkurrerte om finaleplass

Det var en forventningsfull gjeng med finalister som ble applaudert opp på scenen midtveis under årets Kick Off.

Over 360 skiftledere, 1. og 2. assistenter fra ulike restauranter over hele Norge deltok i konkurransen. Juryen, bestående av ansatte fra Drift, HR, Kommunikasjon og Training, satt til slutt igjen med åtte finalister som fikk reise til Oslo for å delta i finalen.

I finalen ble de testet både praktisk og teoretisk.

Løfter frem ledere

Våre restauranter ledes av unge ledere med sunne verdier og bein i nesa. McDonald’s ønsker å sette fokus på den gode jobben som gjøres ute i restaurantene hver eneste dag, og løfte frem dyktig ungdom.

Vårt håp er at dette skal være en inspirasjon for alle våre unge ledere i McDonald’s, samt øke interessen for verdibasert ledelse blant unge.