(87)

28.02.2017  |  McDonald´s

Vi lanserer egen redaksjon – skal jakte Moments of Joy

Du vet det øyeblikket når en trøtt morgenpendler får servert gratis kaffe på vei til jobb? Eller når en kollega blir overrasket med bursdagssang på jobben? Eller når du en varm sommerdag får prøvesmake den nye McFlurryen?

Vi kjenner alle til de små og store øyeblikkene som fyller hver dag med litt mer glede, og som gjør at vi smiler når vi tenker tilbake på dagen som har vært.

Hvert år skapes det tusenvis av slike gode historier på McDonald’s restauranter rundt om i hele landet. Små og store, morsomme og rørende. Felles for de alle er imidlertid at de består av ett eller flere øyeblikk, eller det vi kaller Moments of Joy. Vi ønsker å finne og dele disse øyeblikkene med våre kunder og ansatte, men da trenger vi din hjelp.

Mange av våre ansatte deler allerede flotte historier, bilder og videoer i medarbeidergruppa. Nå ønsker vi også å invitere våre kunder til å tipse oss om det som skjer, eller det som skal skje. Kanskje har dere planlagt en overraskelse for en kollega på en av våre restauranter, eller en bursdagsfest for en som synes Happy Meal er det aller beste hun får?

Kriteriene for et Moment of Joy er enkle:

  • Du tror øyeblikket skaper glede for de som leser eller ser det
  • Du ville delt det med dine venner

Hvis du har en historie som passer inn, så ønsker vi å bli tipset. Legg ved bilder eller video akkurat som om du hadde delt historien på Snapchat eller Instagram, og send en mail til oss på moj@no.mcd.com.

I tillegg kan du dele historien selv med hashtaggene #MomentsOfJoy og #maccern, eller du kan sende den på personlig melding til Instagramkontoen mcdonaldsno. Skriv gjerne hva som skal skje, eller hva som har hendt. Så kan vi dele de gode øyeblikkene med resten av McDonald’s-familien.